Bestellen & verzenden

Bestellen

U bestelt uw favoriete artikelen eenvoudig online of u komt langs in de werkplaats.

U betaalt veilig met Ideal. Betaling via een overboeking kan ook.

Online betalingen gaan via MultiSafepay. Als u voor de eerste keer bestelt, moet u ook uw gegevens invullen op het scherm van MultiSafepay. Dit scherm verschijnt automatisch.

Let erop alle verplichte velden in te vullen.

MultiSafepay is een Payment Service provider en biedt online betaaldiensten voor webwinkels en consumenten en is volkomen veilig.

Voor info: www.multisafepay.com/nl/overige-artikelen/over-multisafepay-zakelijk.html.

Indien de betaling is geslaagd via MultiSafepay of overboeking wordt uw bestelling verstuurd naar het door u opgegeven adres.

Heeft u nog vragen, neem contact op via email: info@newindustrials.com of bel: +31 (0) 6 45 54 84 53.

Ophalen en verzenden

New Industrials werkt samen met verschillende bezorgdiensten, afhankelijk van de grootte en breukgevoeligheid van het product.

Artikelen onder de 10 kg.

Als de artikelen niet gevoelig zijn voor breuk (glas etc.) worden artikelen onder de 10 kg  bezorgd door Post NL of DHL.

Artikelen vanaf 10kg.

Meubels, verlichting en andere grotere en/of delicate artikelen worden bezorgd door new Industrials of Brenger. Het is hierbij van belang dat de vervoerder u telefonisch bereiken kan om de bezorgafspraak te maken. De artikelen worden door de vervoerder in huis geleverd. Voor grotere artikelen zoals meubels is het tevens van belang dat er hulp geboden wordt met het verladen, bijvoorbeeld als er trappen zijn.

Het is daarom belangrijk dat u uw telefoonnummer doorgeeft.

Verzendkosten

De verzendkosten voor artikelen onder de 10 kg zijn € 6,95.

De verzendkosten voor middelgrote artikelen zoals verlichting zijn € 49,99.

De verzendkosten voor artikelen voor grote artikelen zoals meubels zijn € 99,99.

Als u meerdere artikelen bestelt, betaalt u eenmalig het hoogste tarief van een van uw bestellingen. De verzendkosten per artikel worden aangegeven in de shop.

U kunt de door u bestelde artikelen ook ophalen. U betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. Voor het ophalen van uw bestelling kunt u een afspraak maken door te mailen naar info@newindustrials.com of door te bellen met +31 (0) 6 45 54 84 53.