Bestellen & verzenden

Bestellen

Je bestelt uw favoriete artikelen eenvoudig online of je komt langs in de werkplaats.

Je betaalt veilig met Ideal of directe bankoverschrijving. Pinnen is niet mogelijk. Betaling bij afhalen kan contant of via een betaalverzoek.

Online betalingen gaan via MultiSafepay. Als u voor de eerste keer bestelt, moet u ook uw gegevens invullen op het scherm van MultiSafepay. Dit scherm verschijnt automatisch.

Let erop alle verplichte velden in te vullen.

MultiSafepay is een Payment Service provider en biedt online betaaldiensten voor webwinkels en consumenten en is volkomen veilig.

Voor info: www.multisafepay.com/nl/overige-artikelen/over-multisafepay-zakelijk.html.

Ophalen en verzenden

New Industrials werkt samen met verschillende bezorgdiensten, afhankelijk van de grootte en breukgevoeligheid van het product.

Artikelen tot 30 Kg.

Als de artikelen niet gevoelig zijn voor breuk (glas etc.) worden artikelen   bezorgd door Post NL.

Artikelen vanaf 10kg.

Meubels, verlichting en andere grotere en/of delicate artikelen worden in de regel bezorgd door New Industrials. Het is hierbij van belang dat wij je telefonisch bereiken kunnen om de bezorgafspraak te maken. De artikelen worden door ons aan huis geleverd. Voor grotere artikelen zoals meubels is het tevens van belang dat er hulp geboden wordt met het verladen, bijvoorbeeld als er trappen zijn.

Het is daarom belangrijk dat u uw telefoonnummer doorgeeft.

Zendingen door Post NL en worden normaliter binnen 48 uur bezorgd.

Meubels, verlichting en andere grotere en/of delicate artikelen worden in de regel binnen 10 werkdagen en op afspraak bezorgd.

Verzendkosten binnen Nederland

  • Kleine artikelen tot 10kg (afmetingen max 100 x 50 x 50 cm)  € 7,25
  • Grotere pakketten tot 10kg (afmetingen max 170 x 70 x 52 cm) € 12,50
  • Pakketten van 10Kg tot 30 kg (afmetingen max 170 x 70 x 52 cm) € 17,50
  • Pakketten binnen Nederland die bovenstaande qua afmetingen en gewicht overschrijden, alsmede delicate artikelen bijvoorbeeld lampen met glazen buizen (met uitzondering van de Waddeneilanden) € 42,50
  • Meubelen als kasten en tafels binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) € 89,00

Als u meerdere artikelen bestelt, betaalt u eenmalig het hoogste tarief van een van uw bestellingen. De verzendkosten per artikel worden aangegeven in de shop.

Voor zendingen buiten Nederland gelden andere tarieven. Vraag naar de mogelijkheden.

U kunt de door u bestelde artikelen ook ophalen. U betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. Voor het ophalen van uw bestelling kunt u een afspraak maken door gebruik te maken van het contactformulier of door te bellen met +31 (0) 6 45 54 84 53.